недеља, 23. јануар 2022.

Manipulacija Kripto tržišta

 

Manipulacija Kripto tržišta

Pre ovog pada kripta treća po redu BTC adresa po količini je kupila 1000 BTC po ceni od 42000 a da za to vreme nije došlo do pomeranja cene na gore. Kako je to moguće?

Ja mislim da je to moguće samo ako se koristi veštačka inteligencija(AI) koja prati sva dešavanja na svim menjačnicama i u zavisnosti od količine novca koji ulazi kupuje za one koji je koriste. Veliki igrači koriste AI da kupuju i prodaju na stok marketu pa zašto onda to nebi radili i na kripto tržištu kada su već svi podaci dostupni. Sva volatilnost kripto tržišta je posledica procene AI kako da veliki igrači zarade na štetu malih. AI ima pristup svim informacijama na svim tržištima, i na stok marketu, i na kriptu i u bankarskom i drugim sektorima, Ona simulira rast i pad tržišta i unapred zna kako da zarade oni koji njome upravljaju na štetu malih.

Ja sam objavio komentar sličan ovome na par Jutub klipova i šta se desilo: U roku od 5 min ti komentari su nestali , AI vlada i na Yutubu i na Fejsbuku. Sve infornacije se filtriraju i ostavljaju samo one koje nekome odgovaraju i opet uz pomoć AI. Mi nismo ni svesni koliko smo kontrolisani informacijama i kad se desi neki ovakav pad kripta i stok marketa svi su u čudu, navodno loše informacije su uzrok tome. Ali varaju se; informacije se plasiraju jer je AI procenila da je za nekoga dobro da cena ide dole. Velike korpopracije žele da kupe ceo svet, u toku ove godine oni kreću u akciju, pokrenuće i neke ratove da bi ostvarili što veći pad tržišta kako bi na kraju sve kupili za sitne pare. I ne samo ratove mnogi najavljuju veliku glad koja će zavladati tako da će ljudi prodavati svoj kripto i akcije u bescenje da bi kupili hranu. Do 2030 ceo svet će biti u njihovim rukama.

Užasan scenario,nisam prorok ali se neke stvari izuzetno uklapaju počev od zaraze kojim su načeli svetsku ekonomiju pa na dalje.

Ne mogu da tvrdim da stvarno koriste AI i u kripto tržištu kao što je koriste na stok marketu. Ali nešto mislim da sam ja na njihovom mestu ne bih propustio takvu priliku.


Нема коментара:

Постави коментар

Kako da se Izbavimo iz Čeljusti Svetskih Moćnika

  Kako da se izbavimo iz čeljusti svetskih moćnika U ovom ratu možemo pobediti samo ako prestanemo da kupujemo robu koji prodaju korporacij...